Stefan Guldager - Om Stefan Guldager

Min historie

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Aalborg Universitet og har erfaring fra private organisationer, hvor jeg bl.a. har beskæftiget mig med angst, stress, depression, samt selvværds- og afhængighedsproblematikker – både i individuel terapi og i grupper. Det er vigtigt for mig at opretholde et højt fagligt niveau, og derfor deltager jeg løbende i nye kurser og modtager supervision på mit terapeutiske arbejde. Men jeg tror også på, at terapi handler om den menneskelige kemi, da terapi i al sin enkelhed er et møde mellem to mennesker. Derfor er min tilgang til dig ærlig og autentisk. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde og som det menneske, du er. Jeg indgår derfor i et gensidigt og tillidsfuldt samarbejde med dig.
Du kan læse mere om, hvordan jeg arbejder her.

Menneskelige værdier

At arbejde som psykolog er for mig ikke blot et job, men en integreret del af hvem jeg er som menneske. Jeg har selv oplevet, hvordan terapi har haft en stor effekt på mit eget liv og den måde, jeg anskuer tilværelsen på. Mine personlige erfaringer danner et vigtigt grundlag for mit arbejde som psykolog. Jeg brænder for at hjælpe andre, fordi jeg har erfaret, hvor meget man kan forbedre livskvaliteten og glæden ved tilværelsen gennem terapi.

Min baggrund

Jeg har ikke altid vidst, at psykologien var min rette hylde. Jeg er udlært mekaniker, og derudover har jeg været i forsvaret et par år, hvor jeg bl.a. var udsendt til Afghanistan. I dag er jeg glad for, at min vej gennem livet har været en smule snørklet, fordi det har givet mig oplevelser og erfaringer som gør, at jeg let kan relatere til forskellige menneskelige problematikker. Mit tidligere arbejdsliv har også givet mig en viden om dynamikker og udfordringer på arbejdspladser, hvor psykoterapi i den grad også har sin berettigelse.
Jeg er nu landet det helt rigtige sted – både professionelt og personligt. Min hustru og jeg bor i Odense med vores tre dejlige børn. Jeg er opvokset på landet, og naturen har stadigvæk en stor plads i mit hjerte – jeg lader op og samler energi, når jeg befinder mig i naturen.

Du kan læse mere om de behandlingsforløb jeg tilbyder her.

Videreuddannelse

  • Grunduddannelse i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi
  • Kursus i Kognitiv Adfærdsterapi
  • Kursus i parterapi
  • Kursus i Mindfulness
  • NADA-udøver
  • Specialeemne - kvartlivskriser
  • Autoriseret i 2023

Skal vi sammen arbejde hen imod dine mål?
Så kan du booke en tid her.