Stefan Guldager - Kontakt og booking

Kontakt og booking

Hvis du vil booke en tid eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, enten på telefon eller mail. Du har også mulighed for at booke en tid direkte via. bookingsystemet.

Kontakt

Tlf: 52 17 01 09

E-mail: psykolog@stefanguldager.dk

Adresse: Rugårdsvej 10 st, 5000 i odense c

Online Booking

Du har mulighed for at booke en tid i min kalender ved hjælp af bookingsystemet, hvor du først skal oprettes som bruger. Det er vigtigt at du udfylder med de korrekte oplysninger, da jeg har brug for dine personlige oplysiner for at kunne føre den lovpligtige journal.

Afbudspolitik - 24 timer inden den aftalte tid

Hvis du bliver forhindret i at møde til den aftalte tid, skal tiden afbestilles enten via. bookingsystemet, på mail eller telefonisk på tlf. 52 17 01 09. Hvis jeg sidder med klienter eller på anden vis er optaget kan du indtale en besked på min telefonsvarer og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Afbestillingen skal ske 24 timer inden den aftalte tid. Hvis fristen overskrides opkræves der fuldt honorar. Du har også mulighed for at aflyse din tid i onlinesystemet, hvor du skal benytte dit personlige login.

Praktisk info

  • Parkering
    Der er gode parkeringsforhold da klinikken er centralt placeret i Odense, med indgang gennem gården og ind i opgangen, hvor du finder døren til klinikken i stuen. Er du på cykel er der cykelstativer i gården og er der ingen ledige pladser henvises der til den store cykelparkering, ved siden af Rema. Er du i bil henvises der til betalingsparkeringen ved enten toldkammeret eller parkeringskælderen under Rema
  • Betaling
    Betalingen foregår i starten af hver samtale enten via MobilPay eller kontant.